Karrierutam az önismeret szemüvegén keresztül

Ezt az blogot azért hoztam létre, hogy a személyes történetemen keresztül írjak azokról a változásokról, amik a karrieremet átívelték. Minden történetem egy-egy tipikus coaching téma lehet. Az önreflektív írás segít rendszerezni a gondolataimat és ezáltal visszatekinthetek a bennem lezajlott folyamatokra. Az itt és most távlatából, jelenlegi ismereteim birtokában más aspektusokból is meg tudom figyelni  saját magam és a környezetem működését. Önismereti-szakmai napló, ami másoknak is adhat új perspektívát a saját életükre vonatkozólag.

Amikor októberben elmentem az ICF éves konferenciájára és volt szerencsém részt venni Palya Bea: A coach saját hangja előadásán, egészen újszerű tapasztalással lettem gazdagabb. Coachként az egyik alapvető kapcsolódási eszközünk a szavak, a verbalitás, amit hangunk által keltünk életre. Ha megtanulunk a hangunkkal jól bánni, olyan...

Te hogyan kapcsolódsz a környezeteddel? És önmagaddal? Mikor kapcsolódsz gyerekkori öntudatlan mintázataid alapján és mikor autentikus éneden keresztül? Észreveszed a különbséget a pszichológiai játszma és a valódi intimitás között?