Karrierutam az önismeret szemüvegén keresztül

Ezt az blogot azért hoztam létre, hogy a személyes történetemen keresztül írjak azokról a változásokról, amik a karrieremet átívelték. Minden történetem egy-egy tipikus coaching téma lehet. Az önreflektív írás segít rendszerezni a gondolataimat és ezáltal visszatekinthetek a bennem lezajlott folyamatokra. Az itt és most távlatából, jelenlegi ismereteim birtokában más aspektusokból is meg tudom figyelni  saját magam és a környezetem működését. Önismereti-szakmai napló, ami másoknak is adhat új perspektívát a saját életükre vonatkozólag.

Létezik-e valóban az értékalapú kapcsolódás munkavállaló és munkáltató között a kiválasztási folyamatban? Egy rövid személyes élményt szeretnék megosztani, mert az elmúlt időszakban aktív munkakeresőként (most már ideje lenne munkatalálónak hívni magam:) ) több beszélgetésen is volt nem csak állásinterjú keretein belül, hanem együttműködés...

Mi a jelentősége a nem tudható tapasztalatával jelen lenni a coachnak a coaching folyamatban? És ha már megvan ez a tapasztalása a coachnak, akkor vajon a coaching folyamaton kívül, vagyis a hétköznapi életben is tud-e élni ezzel a tapasztalással? Figyelem! Sajátélmény következik.